Sfinția voastră, Viorica, I am very glad you exist

Mi-ar plăcea să vorbesc despre women’s empowerment când vine vorba de Viorica Dăncilă, numită prim-ministru în ianuarie douăzeci optsprezece (got it?). Sau cum a declarat ea: „investită ca și prim-ministru”. Dar din păcate oricât de mândră aș încerca să fiu de faptul că o femeie, femee, pardon, a ajuns în fruntea unui guvern, duamna Viorica mă trezește la realitate cu fiecare gafă de-a ei și mă face să mă gândesc la cât de greu e să fii femee și prim-ministru în același timp. Dar mai ales la cât de greu e să fii atât de revoltător de analfabetă ca această duamnă care, cel mai probabil, și-a ars toți neuronii rotindu-și bigudiurile în păr. 

Iată câteva dintre gafele premierului Dăncilă:

 “S-a creat anumite modele de femei în viața politică care nu ne reprezintă pe toate femeile…”.

“În al doilea rînd pentru că ați vorbit de femeie și politician cred că trebuiesc ca în viața noastră politică, a românilor în general, să avem alte modele”.

“Cred că eforturile noastre, dublate de PSD diaspora, va da o mai mare amploare, o mai mare vizibilitate, o relație mai bună în contactul cu cetățenii de a găsi soluțiile care să se plieze atît pe nevoile populației din România, dar să se plieze și pe nevoile dvs, a populației din diaspora.”

“Datorită votului acordat de români, datorită votului dvs, al locuitorilor județului Giurgiu, România a obținut 16 mandate de europarlamentar, dar în același timp a obținut pentru prima dată funcții care ne va ajuta pe noi, românii trimiși de dvs în Parlamentul European.”

“Imunoglobina”

“Domnul Meleșcanul a vorbit cu mine, a vorbit cu primul ministru, iar dacă acesta își va da acordul primul ministru, va merge…”

“Orice om îi este frică de o plângere penală”Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.