Let’s talk about the boilersuit

 ENG:

Okay, don’t all have to freak out at my suggesting you wear a boilersuit alright?? It’s just a suggestion. But as my most recent obsession, I felt like I have to talk about it in a brand new blog post because this fashion phenomenon deserves all the attention in the world.

I know it’s a new and a somewhat surprising item and not all of you will like it as I do, but its relevance is driven by the changing attitudes of customers around the appeal of utility styles.

This gorgeous utility jumpsuit was seen on almost every catwalk show this season, so it’s really a big deal. Stick to authentic cotton and twill or consider PVC for a more fashion-forward look, it would be effortlessly chic anyway. Wear it in neutrals or bright and bold colours like yellow or red (strong I am Gia references, sorry). And ta-da, you have a spectacular one-piece outfit without too much effort.

Here is some inspiration I stole off Pinterest for you, guys.

HU:

Oké, nem kell kiakadnotok azon, hogy talán azt ajánlom, hogy egy ilyen kezeslábast hordjatok, rendben?? Csak egy javaslat, semmi más. De mivel megszállotja lettem ennek a ruhadarabnak, úgy éreztem, hogy egy külön bejegyzésben kell róla beszélnem, be kell mutatnom és ódákat kell zengnem róla. Jó, nem épp, de ez a divatjelenség jelen pillanatban megérdemli az összes figyelmet a világon, még ha csupán ennek a bejegyzésnek az erejéig is.

Tudom, hogy egy rendkívül érdekes, meglepő és egyeseteknek rendkívül ocsmány darab egy ilyen kezeslábas de tőlem megy a végtelen láv. Egyre nagyobb számban véltem felfedezni nem csupán a kifutókon, hanem a divathetek street-style fotóin is, s ezt mégpedig azért, mert az idei trendek nagy mértékben feldolgozzák a durvább, férfiasabb, „munkásruha” szabásokat.

Szinte minden kifutón szerepelt legalább egyszer, szóval tényleg nagy durranás. Ha végül úgy döntesz, hogy neked is kell egy ilyen kezeslábas, válaszd a keményebb pamutot vagy légy bátor és gondolkozz el egy bőr vagy műanyag darabon. A végeredmény bármely esetben is magáért beszél. Színben a semleges vagy a nagyon világos és harsány árnyalatok a nyerők. 

És láss csodát, kész is a látványos, egydarabos outfited, anélkül, hogy rengeteg energiát belefektettél volna.

                                                                                 Till the next time,

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I accept that my given data and my IP address is sent to a server in the USA only for the purpose of spam prevention through the Akismet program.More information on Akismet and GDPR.